Video guide

play
bedragare bedragare FireBoy och WaterGirl 4 Crystal Temple FireBoy och WaterGirl 4 Crystal Temple Ninja Boy Flying Ninja Boy Flying Onet classic Onet classic Vårallergi läkare Vårallergi läkare

Fem nätter på Freddy

Five Night At Freddy ha vilket vackert spel fullt av spänning och mysterium. Som nattvakt måste du överleva mer än fem nätter medan du jagas av 5 animatronics som är ivriga att få dig att stråla. Så i detta skräckspel är du nattvakt i tjänst på Freddy Fazbear's Pizza, en familjerestaurang som du måste skydda så gott du kan. När natten fortskrider jagas du av 5 animatronic karaktärer som försöker döda dig.De spel som visas på vår sida ge mer adrenalin dem brinner online flash-spel. Vår hemsida kommer kontinuerligt att leda de vackraste online-spel för alla smaker, roliga spel som du kommer att sätta dig till bidrag och kommer att göra den tid du spenderar på nätet för att vara trevligare. Om du brinner för denna sport inte gradera de nya spelen i alla kategorier är noterade på webbplatsen. det roliga definitivt fa garanteras och du kommer inte ångra ditt val, eftersom vi har en hel del gratis spel indelade i många kategorier som definitivt kommer att underhålla. Våra spel är noga utvalda från online-miljön. Varav en kan hitta ett spel Friv, Kizi Miniclip och många andra. Så välja online spel som du vill spela och definitivt du kommer inte att ångra ditt val.

Vägbeskrivning Fem nätter på Freddy

Förutom ovanstående instruktioner måste du följa noggrant instruktionerna i spelet eftersom oftast de hjälpa dig avsluta med varje nivå i spelet Fem nätter på Freddy. Om du gillade spela online sedan inbjuder vi dig att spela och andra spel i kategori äventyrs spel för barnen.
Time: 0.02 s.